top of page

Výročí firmy - 20 let od založení


Letošní rok je pro firmu FLEXIMA významným mezníkem, oslavila své 20 leté výročí. Firma byla založena již v lednu 1999 panem Václavem Maixnerem.

A právě od jednatele firmy pana Václava Maixnera Vám v rámci výročí přinášíme ÚVODNÍ SLOVO:


"Mám velkou radost, že firma FLEXIMA dosáhla již 20-ti let svého působení. Byli jsme vůbec první firmou v tomto oboru v České republice. Byli jsme tak průkopníky celého nového odvětví – externí kontroly kvality.

Přiznám se, že jsem si při zakládání firmy FLEXIMA – tedy 13.1.1999 – nepomyslel, jakého rozsahu jednou dosáhne a jak bude její působení stabilní a dlouhodobé. V začátcích byla firma FLEXIMA rodinnou firmou o 5 zaměstnancích. S nadšením však sleduji, jak jsme se postupem času rozrostli až do současných 200 zaměstnanců v 7 pobočkách po celé ČR. Za dosavadních 20 let své činnosti poskytla FLEXIMA své služby více než 5000 zákazníků z celého světa a působila na více jak 500 místech činnosti.

Za tyto nemalé úspěchy a dlouhodobou stabilitu firmy FLEXIMA patří poděkování především našim zaměstnancům. Je to tým lidí – odborníků, kteří do své práce ve FLEXIMA dávají i kus sebe, používají hlavu, ale i srdce. Jsem si velmi dobře vědom, že klíčem k dalším úspěchům jsou právě naši zaměstnanci a jejich prostřednictvím snaha o dosahování vysokých standardů v kvalitě a produktivitě. Velmi mě těší, že i po 20-ti letech činnosti, pracujeme na nových řešeních naší práce, inovujeme metody a zlepšujeme vybavení. V neposlední řadě stále zlepšujeme péči o naše zaměstnance. Chceme jim nabízet zajímavou, různorodou práci za konkurenceschopnou mzdu, ve vynikajícím kolektivu.

Vždy pro nás bylo, je a bude prioritou přinášet našim zákazníkům splnění jejich požadavků a očekávání – a ještě něco navíc – to co nás odliší od konkurence a zákazník to ocení.

Pro toto vše věřím v další úspěchy FLEXIMA a přeji nám všem do dalších let činnosti FLEXIMA mnoho úspěchů – ale i odpovědnosti a trpělivosti."


V rámci oslav chystáme další novinky a akce, které budeme na webové stránky postupně přidávat. Už nyní se můžete podívat na další historické mezníky firmy FLEXIMA v sekci 20 let od založení firmy.


Nejnovější příspěvky
bottom of page